Fotó
&
Videó

Nagy dologra készülsz, hidd el jó, ha meg örökítjük neked!

Urásodról Full HD videót és nagyfelbontású képeket készítünk!

Fotóidat kérheted a helyszínen pendrive-on!

Videofilmedet online küldjük az általad
megadott email címre!

Mutasd meg családodnak és ismerőseidnek! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tandemugrás árak / lehetőségek

Tandemugrás
(videofelvétel nélkül)                                                                                              
Ár: 80 000ft.


Ez az opció egy síma tandemugrást foglal magában mindenféle videó és fotós megörökítés nélkül. Amennyiben szeretnéd, hogy az ugrásod meg legyen örökítve, válassz a lehetőségek közül.
95kg felett extra árat számítunk fel. (hölgyeknél 85kg.)!  (10.000ft)
Börgöndi ugrás esetén extra ár!  A "Fontos"-ban megtalálod az infókat!


Tandemugrás kézi kamerás videofelvétellel
(Online, zenével, effektekkel megvágva)                                                            
Ár: 85 000ft.


Ez azt jelenti, hogy a tandempilótád kezén van a kamera, -egy erre a célra speciálisan kifejlesztett kesztyűben- és úgy rögzíti az ugrásod minden pillanatát. Előnye, hogy a zuhanást követően, az ereszkedést is rögzítjük. Ez teszi lehetővé, hogy a nyitást követően is forog a felvétel, így nem marad le a filmedről egyetlen érdekes pillanat sem! Videofilm hossza kb. 5-6 perc.


Tandemugrás selfie botos videofelvétellel
(Online, zenével, effektekkel megvágva)                                                            Ár: 90 000ft.      


Ez azt jelenti, hogy a tandempilótád Selfie bottal kamerázza az egész ugrásod, melyet neked is átad nyitást követően, hogy saját magad kamerázhasd és így rögzítsd az ugrásod minden pillanatát. Előnye, hogy szinte teljesen olyan felvételed lehet, mintha külső operatőrrel ugranánk, valamint a zuhanást követően, az ereszkedést is rögzítjük. Rendkívül érdekes felvételeket kapsz! Videofilm hossza kb. 5-6 perc.


Tandemugrás dupla kamerával, videofelvétellel
(Online, zenével, effektekkel megvágva)                                                           
Ár: 120 000ft.


Ennél az ugrásnál egy külső légi operatőr ugrik velünk és örökíti meg a zuhanás minden pillanatát, melyet a kézi kamera anyagával vágunk össze, aminek a végeredménye egy fantasztikus videó! Tartalmazza a külső operatőr felvételeit valamint a belső-kézi kamera legjobb pillanatait. Videofilm hossza kb. 6-7 perc. (Kérheted selfie botos comboval is extra 5.000 Ft.)


Tandemugrás fotók
(Pendrive-on vagy Online)                                                                                      
Ár: 5000ft.


További lehetőség, hogy a videofelvétel mellé extraként kérhetsz professzionális fotókat! Ez kézi kamerás ugrásnál minimum 10Mp-es fotókat, külső operatőri munkánál pedig 10-18Mp-es fotókat jelent. (amennyiben pendrive-al érkezel, azonnal viheted a képeket)


Ajándékutalvány
(Online)                                                                                                                               ingyenes

Ezt az utalványt az ajándékozott egy éven belül felhasználhatja, az általa választott időben, amit természetesen előzetesen egyeztetünk. Fizetni csak akkor kell érte, ha az ünnepelt valóban él a lehetőséggel, bejelentkezik, illetve ugrik. Semmi más dolgod nincs, mint elküldened e-mailen a kedvezményezett NEVÉT, illetve az ALKALOM MEGNEVEZÉSÉT (pl. születésnap, évforduló, eljegyzés, stb.), mi pedig elküldjük az utalványt, amit te otthon kinyomtatsz, majd egy borítékban a nevezett napon átadsz az ünnepeltnek!

Hidd el, hatásos ajándék lesz!
A korábban igényelt ajándékutalványoknál az árak változhatnak az igénylés óta eltelt esetleges idő miatt. Az árak a már bejelentkezett (lefixált) utasoknál nem változnak.


Ajándékutalvány letöltése

 

0.0003