Fotó
&
Videó

Egy ilyen jelentős fejezete az
életednek nem tünhet el nyomtalanul az emlékeidben
az évek múlásával!

Urásodról Full HD videót és nagyfelbontású képeket készítünk!

Fotóidat kérheted a helyszínen pendrive-on!

Videofilmedet online küldjük az általad
megadott email címre!

 

 

 

 

 

 

 

Tandemugrás árak / lehetőségek

Tandemugrás
(videofelvétel nélkül)                                                                                              
Ár: 48 000Ft.


Amennyiben szeretnéd, hogy az ugrásod meg legyen örökítve,válassz a lehetőségek közül.


Tandemugrás kézi kamerás videofelvétellel
(Online, zenével, effektekkel megvágva                                                            
Ár: 50 000Ft.


Ez azt jelenti, hogy a tandempilótád kezén van a kamera, -egy erre a célra speciálisan kifejlesztett kesztyűben- és úgy rögzíti az ugrásod minden pillanatát. Előnye, hogy a zuhanást követően, az ereszkedést is rögzítjük. Ez teszi lehetővé, hogy a nyitást követően is forog a felvétel, így nem marad le a filmedről egyetlen érdekes pillanat sem! Videofilm hossza kb. 5-6 perc.


Tandemugrás selfie botos videofelvétellel
(Online, zenével, effektekkel megvágva)                                                            Ár: 57.000Ft.      


Ez azt jelenti, hogy a tandempilótád Selfie bottal kamerázza az egész ugrásod, melyet neked is átad nyitást követően, h saját szájízed szerint kamerázhasd magad és így rögzítsd az ugrásod minden pillanatát. Előnye, hogy szinte teljesen olyan felvételed lehet, mintha külső operatőrrel ugranánk, valamint a zuhanást követően, az ereszkedést is rögzítjük. Rendkívül érdekes felvételeket kapsz! Videofilm hossza kb. 5-6 perc.


Tandemugrás dupla kamerával, videofelvétellel
(Online, zenével, effektekkel megvágva)                                                           
Ár: 72 000 Ft.


Ennél az ugrásnál a két kamera anyagából (kézi és külső) van összevágva a filmed, aminek a végeredménye egy fantasztikus videó! Tartalmazza a külső operatőr felvételeit valamint a belső-kézi kamera legjobb pillanatait. Videofilm hossza kb. 6-7 perc.


Tandemugrás fotók
(Pendrive-on vagy Online)                                                                                      
Ár: 5000 Ft.


További lehetőség, hogy a videofelvétel mellé extraként kérhetsz professzionális fotókat! Ez kézi kamerás ugrásnál minimum 10Mp-es fotókat, külső operatőri munkánál pedig 10-18Mp-es fotókat jelent. (amennyiben pendrive-al érkezel, azonnal viheted a képeket)


Ajándékutalvány
(Online)                                                                                                                               ingyenes

Ezt az utalványt az ajándékozott egy éven belül felhasználhatja, az általa választott időben, amit természetesen előzetesen egyeztetünk. Fizetni csak akkor kell érte, ha az ünnepelt valóban él a lehetőséggel, bejelentkezik, illetve ugrik. Semmi más dolgod nincs, mint elküldened e-mailen a kedvezményezett NEVÉT, illetve az ALKALOM MEGNEVEZÉSÉT (pl. születésnap, évforduló, eljegyzés, stb.), mi pedig elküldjük az utalványt, amit te otthon kinyomtatsz, majd egy borítékban a nevezett napon átadsz az ünnepeltnek!

Hidd el, hatásos ajándék lesz!
A korábban igényelt ajándékutalványoknál az árak változhatnak az igénylés óta eltelt esetleges idő miatt. Az árak a már bejelentkezett (lefixált) utasoknál nem változnak.


Ajándékutalvány letöltése

 

0.0077